Jídelníček

 

Jídelníček

Obědy lze odhlašovat přes terminál nejpozději do 12 hodin předchozího dne. V případě nemoci žáka lze oběd na tentýž den odhlásit i ráno, nejpozději do 7 hodin. Tel: 566 782 323, e-mailem jidelna@3zsvm.cz nebo osobně u vedoucí školní jídelny.

 

 

 

23. 4. - 27.4.2018

Vařte si sami - tento týden vaří školní jídelna dle přání žáků

Pondělí

Polévka kulajda, alergeny 1  3  7

Kuřecí kung-pao, čínské nudle, obloha červená paprika, alergeny 1

Jablko, Kinder mléčný řez

Čaj rozpustný 

Nápoj

Voda s citronem

Úterý

Gulášová polévka, alergeny 1

Krupicová kaše, broskvový kompot, alergeny 1  7

Čaj rozpustný 

Nápoj

Voda s citronem

Středa

Rajčatová polévka, alergeny 1  9

Losos se smetanovou omáčkou, hranolky, alergeny 1  7

Čaj rozpustný 

Nápoj

Voda s citronem

Čtvrtek

Česneková polévka s chlebem, alergeny 1  9

Pizza s tuňákem a sýrem, obloha rajče, alergeny 1  4  7

Hruška

Čaj rozpustný 

Nápoj, mléko

Voda s citronem

Pátek

Hovězí polévka s vaječným svitkem, alergeny 1  3  9

Květák jarní zapečený se sýrem, brambory, alergeny 1  3  4  7

Termix

Čaj rozpustný 

Nápoj

Voda s citronem

 

30.4. - 4.5.2018

Pondělí

Ředitelské volno

Úterý

Státní svátek 

Středa

Květáková polévka, alergeny 1  7

Francouzské brambory, čalamáda, alergeny 1  3  7

Čaj rozpustný 

Mléko

Voda s citronem

Čtvrtek

Uzená polévka s kroupami, alergeny 1  9

Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny, alergeny 1  3  9

Čaj rozpustný 

Nápoj

Voda s citronem

Pátek

Frankfurtská polévka, alergeny 1  7

Domácí buchty s tvarohem, alergeny 1  3  7

Čaj rozpustný 

Bílá káva

Voda s citronem

 

 

 

 

pdf 2 MB  -  seznam alergenů

 

 

 

 

 

Anketa

Kolik času denně průměrně trávíš na mobilu nebo počítači?

vůbec žádný

 
počet hlasů: 302

do 0,5 hodiny denně

 
počet hlasů: 168

0,5 - 1 hodinu denně

 
počet hlasů: 151

1 - 1,5 hodiny denně

 
počet hlasů: 164

1,5 - 2,5 hodiny denně

 
počet hlasů: 160

více jak 2,5 hodiny denně

 
počet hlasů: 292

celkem hlasovalo 1237 lidí

Odběr novinek

Automatické rozesílání aktualit do Vašeho e-mailu.

Nahoru